Γ. Ραγκούσης: Έκθετος ο Μητσοτάκης για το νέο Διοικητή της ΕΥΠ – Γιατί αποκρύπτεται το βιογραφικό του;

0
68

Διπλά έκθετος ο Κ. Μητσοτάκης για το νέο επικεφαλής της ΕΥΠ τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Ραγκούσης. «Δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει ο διορισμός ενός υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας υπηρεσιών ασφάλειας ως Διοικητή της ΕΥΠ» σημειώνει σε ανάρτησή του στο facebook, πόσο μάλλον όταν σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις δεν έχει την απαραίτητη επιστημονική επάρκεια…

Aναλυτικά η νέα δήλωση του τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση, για το νέο επικεφαλής της ΕΥΠ:

Ακόμη πιο έκθετος είναι πλέον ο κ.Μητσοτάκης για την τοποθέτηση του κ.Κοντολέοντος ως επικεφαλής της ΕΥΠ.
Τα νέα ζητήματα που προκύπτουν σήμερα από τη δημοσιογραφική έρευνα της Εφημερίδας των Συντακτών-τόσο για το εργασιακό του παρελθόν, όσο και για την επιστημονική του επάρκεια-καθιστούν ακόμη πιο ζοφερή τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Επιπροσθέτως όμως υπογραμμίζουμε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό.
Επειδή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, “για το διορισμό στη θέση του Διοικητή της Ε.Υ.Π. απαιτείται η κατοχή τουλάχιστον πτυχίου Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμου της αλλοδαπής” η απόκρυψη του αναλυτικού βιογραφικού του κ.Κοντολέοντος δεν μπορεί να συνεχίζεται.
Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει ο διορισμός ενός υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας υπηρεσιών ασφάλειας ως Διοικητή της ΕΥΠ.
Πρωτίστως για λόγους διασφάλισης του εθνικού απορρήτου των κρίσιμων πληροφοριών που συγκεντρώνει και διαχειρίζεται η ΕΥΠ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here