Αντί να τα δώσουν στο #ΕΣΥ, προσέχουν την εικόνα τους. Που θα πάνε τα λεφτά;” αναρωτιέται ο Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης μετά την αποκάλυψη-καταγγελία του Παύλου Πολάκη για τα 11 εκατομμύρια που θα δώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε επικοινωνιακή καμπάνια.

Αντί να τα δώσουν στο #ΕΣΥ, προσέχουν την εικόνα τους. Που θα πάνε τα λεφτά;” αναρωτιέται ο Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης μετά την αποκάλυψη-καταγγελία του Παύλου Πολάκη για τα 11 εκατομμύρια που θα δώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε επικοινωνιακή καμπάνια.

Συγκεκριμένα σημείωσε στο τουίτερ:

“Σε ενημέρωση του κοινού ώστε να κάτσει σπίτι ενώ υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας; Αναμένουμε απαντήσεις επίσημα, διαφορετικά ισχύει ότι “πίσω από την καραντίνα κάνουν bussiness”. Στηρίζουμε τη μάχη αλλά δε σιωπούμε.”

“11 εκ € από την Προεδρεία της κυβέρνησης για επικοινωνιακή καμπάνια σε σχέση με τον #κορονοιο! Υπόψιν τα ΜΜΕ είναι υποχρεωμένα να παίζουν ΔΩΡΕΑΝ μηνύματα του #ΕΟΔΥ για προστασία της δημόσιας Υγείας. Αντί να τα δώσουν στο #ΕΣΥ, προσέχουν την εικόνα τους. Που θα πάνε τα λεφτά;”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here